HÅNDVÆRKERRENGØRING

Har du haft besøg af håndværkere til renoverings- eller andre byggeopgave? Skal du have ryddet en byggeplads for affald, murbrokker, plader osv?

M-Group har erfaringen og kompetencerne til at varetage opgaven med at afrydde og afskaffe affald samt rengøre under og efter projektet.

flyttebolig & dødsbo

Som boligforening er det afgørende med en solid samarbejdspartner, der er med til at sikre et perfekt førsteindtryk, når beboeren flytter ind. M-Group løfter hygiejne og rengøringskvalitet ved flytning og dødsboer og gør alle typer lejligheder klar med oprydning og bortskafning af effekter samt grundrengøring.

Vi påtager os alle former for rengøringsarbejde, fra afrydning til skimmelsanering og grundig rengøring af hele lejemålet inklusive specialafrensning af nikotin og andre vanskelige pletter og efterladenskaber.

Desinficering

Er uheldet ude? Har du også været nødsaget til at sende personalet hjem pga. Corona– eller endnu værre: måtte lukke kontoret ned? M-Group forebygger smittespredning af Covid-19 og andre vira med grundig afspritning, rengøring og koldtåge-desinfektion af hele lokaler og større faciliteter.

Vores desinficering med koldtågeanlæg benytter BIO SAN desinficering, der neutraliserer op til 99% af vira og bakterier i de behandlede lokaler. Produktet er testeteffektivt mod Covid-19 og andre vira og er biologisk nedbrydeligt og uskadeligt for mennesker, dyr og inventar i en sådan grad, at lokalerne kan tages i brug blot en time efter vi har udlagt koldtåge.

BOOK RENGØRING

BRANCHENS/BYENS BEDSTE RENGØRINGSKONCEPT

Indenfor en realistisk tidsramme stiller vi med et skræddersyet personale, som er tilpasset præcist til dine ønsker og den situation din virksomhed befinder sig i.
Form Email Icon
Form Phone Number
Tak for din booking. Vi ringer til dig inden for 24 timer.
Ups! Noget gik galt, prøv igen eller ring til os.